Моят Кулинар Вход | Регистрация
В момента е 16 Апр, 2024 11:50 pm Вто

Всички времена са UTC + 2 часа




Post new topic Reply to topic  [ 17 мнения ] 
Message
Сготвено на: 07 Май, 2007 3:51 pm Пон 
User avatar
Почетен член

Offline
Готви от: 30 Май, 2004 4:09 pm Нед
Мнения: 1613
Location: София
Мацо, много се радвам, че ви е харесала! Нищо не си опорочила, на лаишките рецепти това им е предимството, че всеки може да заменя по свой вкус на воля. Даде ми добра идея, защото наистина не всеки понася анасона, особено ако е препил с мастика на младини :mrgreen:


 Profile  
 
Сготвено на: 07 Май, 2007 4:24 pm Пон 
User avatar
Шеф (Chef)

Offline
Готви от: 21 Фев, 2007 1:12 pm Сря
Мнения: 1760
Location: София
to4ica написа:
.... на лаишките рецепти


Хич не ми звучи като лаишка рецептата, може би след моето изпълнение може вече да се нарече такава :-? Освен ако не използваш "лаишка" в някакъв много положителен контекст? :)


 Profile  
 
Сготвено на: 09 Май, 2007 3:37 pm Сря 
User avatar
Почетен член

Offline
Готви от: 30 Май, 2004 4:09 pm Нед
Мнения: 1613
Location: София
Маца написа:
Хич не ми звучи като лаишка рецептата, може би след моето изпълнение може вече да се нарече такава :-? Освен ако не използваш "лаишка" в някакъв много положителен контекст? :)

Чисто лаишка си е, щото аз си я измислих, имам си три рецепти, с които се гордея, но според мен и някои големи капацитети /справка - Раза/, всичко може да бъде заменено според вкуса, стига рецептата да не е някаква недосегаема класика. Ще пробвам и аз с бяло вино, даже си мисля за десертно, за да сладни малко.


 Profile  
 
Покажи мнения от преди:  Сортирай по  
Post new topic Reply to topic  [ 17 мнения ] 

Всички времена са UTC + 2 часа



Подобни теми


Кой търси в готварската книга?

Рецептата се разглежда от: Нито един шеф-готвач и 1 гост


Не можете пускате нови теми
Не можете отговаряте на теми
Не можете редактирате мненията си
Не можете триете мненията си
Не можете прикачвате файлове

Търсене:
cron
Готвим с помощта на phpBB