Моят Кулинар Вход | Регистрация
В момента е 25 Юни, 2019 2:29 am Вто

Всички времена са UTC + 2 часа




Post new topic Reply to topic  [ 9 мнения ] 
Message
Сготвено на: 08 Дек, 2005 12:42 pm Чет 

Гур(у)ман

Offline
Готви от: 23 Мар, 2005 10:57 am Сря
Мнения: 5234
to4ica написа:
Алеко написа:
Трябва да му ида на гости на тоз Хюи. Ще му изловя рибата, ама няма да му я ям. :mrgreen:

Вземи едно куфарче с мен - ще се вместя в килограмите за презокеанския багаж. Без връщане - тогава вече няма да се вместя ;)


А как ще си нося такъмите? :lol:


 Profile  
 
Сготвено на: 09 Дек, 2005 12:40 am Пет 
User avatar
Почетен член

Offline
Готви от: 30 Май, 2004 4:09 pm Нед
Мнения: 1613
Location: София
Алеко написа:
to4ica написа:
Алеко написа:
Трябва да му ида на гости на тоз Хюи. Ще му изловя рибата, ама няма да му я ям. :mrgreen:

Вземи едно куфарче с мен - ще се вместя в килограмите за презокеанския багаж. Без връщане - тогава вече няма да се вместя ;)


А как ще си нося такъмите? :lol:

Хората от бандата на Хюи имат такъми да изловят всичко, що мърда из световния океан... Представят страхотни нововъведения и изпитани стари марки в рибарлъка


 Profile  
 
Сготвено на: 09 Дек, 2005 10:07 am Пет 

Дегустатор

Offline
Готви от: 30 Май, 2004 10:19 pm Нед
Мнения: 120
Location: София
to4ica написа:
... Давай още негови рецепти, ако имаш.


За мен това е най-добрия готвач в областта на рибната кухня, сигурно е добър и в останалите неща, които прави... Рецептиге му обикновено са простички за изпълнение, но пък доста вкуснички... за съжаление, не всички продукти, с които той борави ги има на нашия пазар.
Например, по същия начин както филето, той направи и миди "пектени", само, че без доматите... и също изглеждаха върха...
А рецептите просто си ги запомням и като имам възможност ги приготвям...но щом представлява интерес, ще се постарая да ги записвам. Между другото, той има сайт, но е платен...

Jasen написа:
Звучи страшно вкусно, но какво значи да се маринова рибката? да се натопи в оцет ли?


Мариноване на риба, пък и не само на риба, не означава само оцет...
Например аз посолявам рибата, слагам и малко девесил, соев сос и малко лимон..оставям рибата около час така и после я приготвям...
Естествено има и други видове маринати... по-скоро мариноването е въпрос на вкус и подбор на подправки.
Такива неща правя и с различни видове меса, особено по-жилавките...например, ако приготвяш дивеч, мариноването е задължително, иначе бая жилаво ще стане.
Изобщо, повечето кухни мариноват задължително месата преди приготвяне и така хем по-лесно се пригатвя след това, хем е по-вкусно...

Алеко написа:
Трябва да му ида на гости на тоз Хюи. Ще му изловя рибата, ама няма да му я ям. :mrgreen:


И все пак ти препоръчвам да опиташ нещо от него, мисля че няма да съжаляваш.


 Profile  
 
Покажи мнения от преди:  Сортирай по  
Post new topic Reply to topic  [ 9 мнения ] 

Всички времена са UTC + 2 часа



Подобни теми


Кой търси в готварската книга?

Рецептата се разглежда от: Нито един шеф-готвач и 1 гост


Не можете пускате нови теми
Не можете отговаряте на теми
Не можете редактирате мненията си
Не можете триете мненията си
Не можете прикачвате файлове

Търсене:
cron
Готвим с помощта на phpBB