Моят Кулинар Вход | Регистрация
В момента е 30 Сеп, 2020 5:59 am Сря

Всички времена са UTC + 2 часа




Post new topic Reply to topic  [ 2 мнения ] 
Message
Сготвено на: 13 Дек, 2005 9:28 am Вто 
User avatar
Дегустатор

Offline
Готви от: 15 Юни, 2005 4:08 pm Сря
Мнения: 144
Location: София
Филе от херинга се натрива със сол и черен пипер на вкус и се оставя в стъклена купа или съд от йенско стъкло. На котлона възваряваме 1-2 ч.ч.вода към които добавяме 1/2 каф.ч-ка оцет, кромид лук червен нарязан на шайби, зърна черен пипер, бахар, парчета лимон с кората, щипка две захар, сол, но не много. С охладената сварена марината заливаме рибните филета и ги пърсваме с розмарин. Престояват на студено едно денонощие, след което ги консумираме с бяло вино по избор и пържени картофки.


 Profile  
 
Сготвено на: 17 Дек, 2005 11:39 am Съб 
User avatar
Почетен член

Offline
Готви от: 30 Май, 2004 4:09 pm Нед
Мнения: 1613
Location: София
Човече, такива апетитни мезенца пускаш, че ще се алкохолизирам... :oops:


 Profile  
 
Покажи мнения от преди:  Сортирай по  
Post new topic Reply to topic  [ 2 мнения ] 

Всички времена са UTC + 2 часа



Подобни теми


Кой търси в готварската книга?

Рецептата се разглежда от: Нито един шеф-готвач и 1 гост


Не можете пускате нови теми
Не можете отговаряте на теми
Не можете редактирате мненията си
Не можете триете мненията си
Не можете прикачвате файлове

Търсене:
cron
Готвим с помощта на phpBB