Моят Кулинар Вход | Регистрация
В момента е 15 Ное, 2019 3:56 pm Пет

Всички времена са UTC + 2 часа




Post new topic Reply to topic  [ 2 мнения ] 
Message
Сготвено на: 13 Дек, 2005 10:00 am Вто 
User avatar
Дегустатор

Offline
Готви от: 15 Юни, 2005 4:08 pm Сря
Мнения: 144
Location: София
Осолени херинги накисваме за 2 часа в прясно мляко, след което ги подсушаваме с мека домакинска кърпа. Внимателно отделяме филетата, които увиваме около кисели краставички. Редим върху чиния, чието дъно е покрито със сметана и шайби нарязан кромид лук от червения. Сметаната може да овкусим с подправки по желание. Оставяме всичко това в хладилника за една нощ и на другия ден поднасяме като предястие или мезе за твърди питиета като водка, ракия, мастика, грапа.


 Profile  
 
Сготвено на: 24 Яну, 2006 2:59 pm Вто 
User avatar
Дегустатор

Offline
Готви от: 08 Дек, 2005 9:02 pm Чет
Мнения: 25
Location: Сингапур
Това е страхотно мезе! В р-т "Рибната Яфа" го правят с хрян и сметана - пропуснали са краставичките, а не е трябвало!


 Profile  
 
Покажи мнения от преди:  Сортирай по  
Post new topic Reply to topic  [ 2 мнения ] 

Всички времена са UTC + 2 часа



Подобни теми


Кой търси в готварската книга?

Рецептата се разглежда от: Нито един шеф-готвач и 1 гост


Не можете пускате нови теми
Не можете отговаряте на теми
Не можете редактирате мненията си
Не можете триете мненията си
Не можете прикачвате файлове

Търсене:
cron
Готвим с помощта на phpBB