Моят Кулинар Вход | Регистрация
В момента е 16 Апр, 2024 8:55 am Вто

Всички времена са UTC + 2 часа




Post new topic Reply to topic  [ 3 мнения ] 
Message
Сготвено на: 13 Дек, 2005 10:36 am Вто 
User avatar
Дегустатор

Offline
Готви от: 15 Юни, 2005 4:08 pm Сря
Мнения: 144
Location: София
Предварително почистените и осолени херинги ги поставяме в съд с прясно мляко, където престояват 1,5-2 ч. Отцеждаме от прясното мляко и накисваме в 1/2 бутилка Ариана, щипка сол, щипка захар. Отново престояват около 1,5-2 ч и след като ни омръзне да ги чакаме, отцеждаме от бирата и овалваме в галета. Пържим до зачервяване равномерно и от двете им страни. Сервираме с подходяща според сезона салата.


 Profile  
 
Сготвено на: 13 Дек, 2005 11:12 am Вто 

Гур(у)ман

Offline
Готви от: 23 Мар, 2005 10:57 am Сря
Мнения: 5234
Абе, Владе, ти май си решил да прехвърлиш всичките си рибни рецепти от Манията тук, а?


 Profile  
 
Сготвено на: 13 Дек, 2005 11:52 am Вто 
User avatar
Site Admin

Offline
Готви от: 30 Май, 2004 4:02 pm Нед
Мнения: 4689
Location: София
Тук им е мястото ;)


 Profile  
 
Покажи мнения от преди:  Сортирай по  
Post new topic Reply to topic  [ 3 мнения ] 

Всички времена са UTC + 2 часа



Подобни теми


Кой търси в готварската книга?

Рецептата се разглежда от: Нито един шеф-готвач и 1 гост


Не можете пускате нови теми
Не можете отговаряте на теми
Не можете редактирате мненията си
Не можете триете мненията си
Не можете прикачвате файлове

Търсене:
cron
Готвим с помощта на phpBB