Моят Кулинар Вход | Регистрация
В момента е 07 Юли, 2020 12:00 am Вто

Всички времена са UTC + 2 часа




Post new topic Reply to topic  [ 3 мнения ] 
Message
Сготвено на: 13 Дек, 2005 10:49 am Вто 
User avatar
Дегустатор

Offline
Готви от: 15 Юни, 2005 4:08 pm Сря
Мнения: 144
Location: София
Филе от риба се измива,подсушава се и се натрива с подправки по желание.Ароматизира и след това се нарязва на ивици а след това на квадратчета.Добавяме ситно нарязана пушена сланина и сместа я осоляваме .Смиламе два пъти през едрата решетка на месомелачката и напълваме тънки свински черва предварително изкиснати в сол ,вода и оцет,които черва връзваме през няколко сантиметра.Така приготвените карначета пържим или печем по желание на скара или на фурна.


 Profile  
 
Сготвено на: 13 Дек, 2005 10:53 am Вто 
User avatar
Site Admin

Offline
Готви от: 30 Май, 2004 4:02 pm Нед
Мнения: 4691
Location: София
Таков нещо съм ял във Варна и беше мнооого вкусно, макар да не е хич вегетарианско ;).


 Profile  
 
Сготвено на: 13 Дек, 2005 11:15 am Вто 

Гур(у)ман

Offline
Готви от: 23 Мар, 2005 10:57 am Сря
Мнения: 5234
Та това да не ти е вегетарианският форум?

А иначе аз първо прочетох "канарчета". :mrgreen:


 Profile  
 
Покажи мнения от преди:  Сортирай по  
Post new topic Reply to topic  [ 3 мнения ] 

Всички времена са UTC + 2 часа



Подобни теми


Кой търси в готварската книга?

Рецептата се разглежда от: Нито един шеф-готвач и 1 гост


Не можете пускате нови теми
Не можете отговаряте на теми
Не можете редактирате мненията си
Не можете триете мненията си
Не можете прикачвате файлове

Търсене:
cron
Готвим с помощта на phpBB