Моят Кулинар Вход | Регистрация
В момента е 16 Апр, 2024 7:10 am Вто

Всички времена са UTC + 2 часа




Post new topic Reply to topic  [ 2 мнения ] 
Message
Сготвено на: 13 Дек, 2005 11:42 am Вто 
User avatar
Дегустатор

Offline
Готви от: 15 Юни, 2005 4:08 pm Сря
Мнения: 144
Location: София
Почистваме рибата и я измиваме. Обилно отвън и отвътре я натриваме с подправки и сол на вкус. Престоява на студено 3-4 часа, но не повече, може иначе да настине. Накисваме в неварено прясно мляко и оставяме така 30 мин. През това време пасираме чесън и смесваме със ситно смлян черен пипер. По желание добавяме и ситно стрита суха люта чушка. Капваме малко оцет и разбъркваме старателно. Правим тесто и го разточваме. Увиваме пъстървата като коледен подарък в тестото и поставяме в турска керемида. Печем 30 мин на предварително загрята фурна.


 Profile  
 
Сготвено на: 13 Дек, 2005 11:54 am Вто 

Гур(у)ман

Offline
Готви от: 23 Мар, 2005 10:57 am Сря
Мнения: 5234
Фидърчо, дай моля подробности за тестото!


 Profile  
 
Покажи мнения от преди:  Сортирай по  
Post new topic Reply to topic  [ 2 мнения ] 

Всички времена са UTC + 2 часа



Подобни теми


Кой търси в готварската книга?

Рецептата се разглежда от: Нито един шеф-готвач и 1 гост


Не можете пускате нови теми
Не можете отговаряте на теми
Не можете редактирате мненията си
Не можете триете мненията си
Не можете прикачвате файлове

Търсене:
cron
Готвим с помощта на phpBB