Моят Кулинар Вход | Регистрация
В момента е 16 Апр, 2024 10:22 pm Вто

Всички времена са UTC + 2 часа




Post new topic Reply to topic  [ 2 мнения ] 
Message
 Рецепта: Сушен паламуд
Сготвено на: 10 Фев, 2006 1:27 am Пет 

Дегустатор

Offline
Готви от: 08 Фев, 2006 3:59 pm Сря
Мнения: 3
искам само да внеса едно подобрение тук ;)
поне на нашето семейство ни харесва повече рибата да не се зарива в сол, а да кисне в саламура,защото иначе става доста солена(което не винаги е недостатък ;) ;) ;) )
първо кисне 2-3 4аса в слаба саламура-на една кофа вода-около 2-3 шепи морска сол,след това сменяте саламурата-на една кофа вода-около 1,5 морска сол,кисне 24 часа; след това пак сменяте саламурата -със същата концентрация и последно кисне 48 часа.Провесвате да се вее около една седмица.Става чудна...


 Profile  
 
Покажи мнения от преди:  Сортирай по  
Post new topic Reply to topic  [ 2 мнения ] 

Всички времена са UTC + 2 часа



Подобни теми


Кой търси в готварската книга?

Рецептата се разглежда от: Нито един шеф-готвач и 1 гост


Не можете пускате нови теми
Не можете отговаряте на теми
Не можете редактирате мненията си
Не можете триете мненията си
Не можете прикачвате файлове

Търсене:
cron
Готвим с помощта на phpBB