Моят Кулинар Вход | Регистрация
В момента е 16 Апр, 2024 4:53 pm Вто

Всички времена са UTC + 2 часа




Post new topic Reply to topic  [ 1 мнение ] 
Message
Сготвено на: 13 Дек, 2005 12:30 pm Вто 

Готвач

Offline
Готви от: 06 Дек, 2005 7:08 am Вто
Мнения: 738
Пак от същата тетрадка на таааати:
ПАЛАМУД ПАСТЪРМА
Рибата тежи 500-800 г 1 брой.
Изчиства се кръвта около гръбнака; от главата остава само "черупката".
С морска сол се напълва коремът му, а после се зарива цялата риба; престоява в солта 1 седмица.
Измива се, разпъва се с малка( къса) клечка и се окачва за опашката; съхне в продължение на 2 седмици.
74.10.12

И отново може да използвате океанска скумрия.


 Profile  
 
Покажи мнения от преди:  Сортирай по  
Post new topic Reply to topic  [ 1 мнение ] 

Всички времена са UTC + 2 часа



Подобни теми


Кой търси в готварската книга?

Рецептата се разглежда от: Нито един шеф-готвач и 1 гост


Не можете пускате нови теми
Не можете отговаряте на теми
Не можете редактирате мненията си
Не можете триете мненията си
Не можете прикачвате файлове

Търсене:
cron
Готвим с помощта на phpBB