Моят Кулинар Вход | Регистрация
В момента е 18 Апр, 2024 2:09 pm Чет

Всички времена са UTC + 2 часа




Post new topic Reply to topic  [ 4 мнения ] 
Message
Сготвено на: 13 Дек, 2005 5:38 pm Вто 
User avatar
Дегустатор

Offline
Готви от: 15 Юни, 2005 4:08 pm Сря
Мнения: 144
Location: София
Колеги става дума за пресен хайвер още неразбит.Само го стривам с вилицата за да му спукам ципите и го накисвам за малко в топла вода.Отцеждам и прибавям към другите продукти.


 Profile  
 
Покажи мнения от преди:  Сортирай по  
Post new topic Reply to topic  [ 4 мнения ] 

Всички времена са UTC + 2 часа



Подобни теми


Кой търси в готварската книга?

Рецептата се разглежда от: Нито един шеф-готвач и 1 гост


Не можете пускате нови теми
Не можете отговаряте на теми
Не можете редактирате мненията си
Не можете триете мненията си
Не можете прикачвате файлове

Търсене:
cron
Готвим с помощта на phpBB