Моят Кулинар Вход | Регистрация
В момента е 28 Май, 2020 8:29 pm Чет

Всички времена са UTC + 2 часа




Post new topic Reply to topic  [ 4 мнения ] 
Message
Сготвено на: 13 Дек, 2005 2:11 pm Вто 
User avatar
Почетен член

Offline
Готви от: 20 Апр, 2005 3:31 pm Сря
Мнения: 634
Location: До училището и детската градина
Алеко написа:
За какъв хайвер иде реч? Разбит или суров? Черен, сьомгов?


Е айде сега ... Аз ако имам черен (ням ням) хайвер или червен (оххх :facelick: ) и да правя кюфтета - Престъпление !
Според мен става въпрос за обикновен хайвер .. тарама :?:


 Profile  
 
Сготвено на: 13 Дек, 2005 5:38 pm Вто 
User avatar
Дегустатор

Offline
Готви от: 15 Юни, 2005 4:08 pm Сря
Мнения: 144
Location: София
Колеги става дума за пресен хайвер още неразбит.Само го стривам с вилицата за да му спукам ципите и го накисвам за малко в топла вода.Отцеждам и прибавям към другите продукти.


 Profile  
 
Покажи мнения от преди:  Сортирай по  
Post new topic Reply to topic  [ 4 мнения ] 

Всички времена са UTC + 2 часа



Подобни теми


Кой търси в готварската книга?

Рецептата се разглежда от: Нито един шеф-готвач и 1 гост


Не можете пускате нови теми
Не можете отговаряте на теми
Не можете редактирате мненията си
Не можете триете мненията си
Не можете прикачвате файлове

Търсене:
cron
Готвим с помощта на phpBB