Моят Кулинар Вход | Регистрация
В момента е 16 Апр, 2024 6:37 pm Вто

Всички времена са UTC + 2 часа




Post new topic Reply to topic  [ 1 мнение ] 
Message
Сготвено на: 13 Дек, 2005 12:53 pm Вто 
User avatar
Дегустатор

Offline
Готви от: 15 Юни, 2005 4:08 pm Сря
Мнения: 144
Location: София
Едър шаран го нарязваме на парчета с дебелина около 3 см които натриваме с настърган кромид лук,кимион ,черен пипер.Оставяме на студено 24 ч и след това изстръскваме от излишния лук и печем на предварително загрята скара.Осоляваме преди печенето.Ако сме сред природата можем преди да ги метнем дасе пекът на скарата да ги опушим малко и тогава да ги печем.Стават невероятно вкусни.Пробвайте.


 Profile  
 
Покажи мнения от преди:  Сортирай по  
Post new topic Reply to topic  [ 1 мнение ] 

Всички времена са UTC + 2 часа



Подобни теми


Кой търси в готварската книга?

Рецептата се разглежда от: Нито един шеф-готвач и 1 гост


Не можете пускате нови теми
Не можете отговаряте на теми
Не можете редактирате мненията си
Не можете триете мненията си
Не можете прикачвате файлове

Търсене:
cron
Готвим с помощта на phpBB