Моят Кулинар Вход | Регистрация
В момента е 16 Апр, 2024 4:58 pm Вто

Всички времена са UTC + 2 часа




Post new topic Reply to topic  [ 1 мнение ] 
Message
Сготвено на: 15 Дек, 2005 11:16 am Чет 
User avatar
Дегустатор

Offline
Готви от: 15 Юни, 2005 4:08 pm Сря
Мнения: 144
Location: София
Скумрията се почиства и измива. Накисваме я за 24 ч в силна саламура с разчет 1 л вода + пакет морска сол. Престоява така 24 часа. Отцежда се и се накисва за 5-6 ч в оцет, отново се отцежда и се накисва за 3-4 часа в сварен черен чай. Нарязваме на порции и редим в буркани от лютеница като всеки ред отделяме с подправки по желание. Заливаме с олио до гърлото на буркана. Държим на студено.


 Profile  
 
Покажи мнения от преди:  Сортирай по  
Post new topic Reply to topic  [ 1 мнение ] 

Всички времена са UTC + 2 часа



Подобни теми


Кой търси в готварската книга?

Рецептата се разглежда от: Нито един шеф-готвач и 1 гост


Не можете пускате нови теми
Не можете отговаряте на теми
Не можете редактирате мненията си
Не можете триете мненията си
Не можете прикачвате файлове

Търсене:
cron
Готвим с помощта на phpBB