Моят Кулинар Вход | Регистрация
В момента е 16 Апр, 2024 11:12 pm Вто

Всички времена са UTC + 2 часа




Post new topic Reply to topic  [ 5 мнения ] 
Message
Сготвено на: 24 Дек, 2004 12:22 pm Пет 
User avatar
Site Admin

Offline
Готви от: 30 Май, 2004 4:02 pm Нед
Мнения: 4689
Location: София
Предлагам да се казва 'Цацата на Раза'. Ако не ни харесва - Китайска пастърма със зеленчуци- ясно е, че китайците нямат пастърма, така че...


 Profile  
 
Сготвено на: 26 Дек, 2004 8:24 pm Нед 
User avatar
Зъл кулинарен модератор

Offline
Готви от: 24 Авг, 2004 6:29 pm Вто
Мнения: 3395
Носталгия в Ре минор е моето предложение.
Това ястие (рибката с китайско фиде) ми напомня за детството и манджичките на баба. Тя ми показа, че рибата не е задължително само да е пържена. Предполагам, че баба би оценила достоинствата на ястието.
Така, дотук обясних 'носталгията'. А тоналността идва от ник-а на Raza, все пак изобретението си е нейно ;) .


Last edited by biskvitka on 27 Дек, 2004 2:28 pm Пон, edited 1 time in total.

 Profile  
 
Сготвено на: 27 Дек, 2004 11:17 am Пон 
User avatar
Дегустатор

Offline
Готви от: 13 Окт, 2004 10:37 am Сря
Мнения: 470
Raza изжини ме за тапия въпрос но какво е това чирози.срещам го и в други рецепти и досега сам се чудила какво е :oops:


 Profile  
 
 Рецепта: Сушена риба
Сготвено на: 27 Дек, 2004 12:25 pm Пон 
User avatar
Дегустатор

Offline
Готви от: 31 Май, 2004 3:09 am Пон
Мнения: 181
Location: Хайде! На масата!
Сушена осолена рибка се казва чироз, но точно от какъв вид риба се правят, нямам понятие.


 Profile  
 
Покажи мнения от преди:  Сортирай по  
Post new topic Reply to topic  [ 5 мнения ] 

Всички времена са UTC + 2 часа



Подобни теми


Кой търси в готварската книга?

Рецептата се разглежда от: Нито един шеф-готвач и 1 гост


Не можете пускате нови теми
Не можете отговаряте на теми
Не можете редактирате мненията си
Не можете триете мненията си
Не можете прикачвате файлове

Търсене:
cron
Готвим с помощта на phpBB