Моят Кулинар Вход | Регистрация
В момента е 11 Дек, 2018 1:52 pm Вто

Всички времена са UTC + 2 часа




Post new topic Reply to topic  [ 3 мнения ] 
Message
Сготвено на: 07 Мар, 2006 2:48 pm Вто 

Гур(у)ман

Offline
Готви от: 23 Мар, 2005 10:57 am Сря
Мнения: 5234
Снощи се чудех какво да направя с две парчета филе от риба тон. ЗМ поиска нейното да бъде изпържено на тиган, с гарнитура от спанак, задушен с чесън и лук. И докато се задушаваше спанакът (нямах пресен, та ползвах един белгийски замразен, който е много удобен за ползване, защото е на порцийки), се почесвах в дълбок размисъл какво да сторя с второто парче, понеже не съм особен фен на спанака.

Та ето какво измислих. Накълцах лук и чесън и ги сварих на слаб огън в бяло вино. След това добавих една чаша течна сметана и шепа настъргано Пекорино. Със синьо сирене щеше да е по-добре, но нямах. В същото време нарязах рибката на кубчета и я запържих. В трети съд сварих три топки зелени талятеле. Накрая омешах всички съставки в една чиния и ги изпапах с голямо удоволствие, докато ЗМ си похапваше зеления спанак.


 Profile  
 
Сготвено на: 08 Мар, 2006 8:00 pm Сря 
User avatar
Готвач

Offline
Готви от: 30 Яну, 2005 12:46 pm Нед
Мнения: 543
Че си си похапнал - добре, ама какво е това зелено теляте!?


 Profile  
 
Сготвено на: 08 Мар, 2006 8:50 pm Сря 

Гур(у)ман

Offline
Готви от: 23 Мар, 2005 10:57 am Сря
Мнения: 5234
Вид паста. Ето:

http://www.wallpaper.net.au/wallpaper/other/Pasta%20And%20Pesto%20-%201024x768.jpg


 Profile  
 
Покажи мнения от преди:  Сортирай по  
Post new topic Reply to topic  [ 3 мнения ] 

Всички времена са UTC + 2 часа



Подобни теми


Кой търси в готварската книга?

Рецептата се разглежда от: Нито един шеф-готвач и 1 гост


Не можете пускате нови теми
Не можете отговаряте на теми
Не можете редактирате мненията си
Не можете триете мненията си
Не можете прикачвате файлове

Търсене:
cron
Готвим с помощта на phpBB