Моят Кулинар Вход | Регистрация
В момента е 16 Апр, 2024 8:38 am Вто

Всички времена са UTC + 2 часа




Post new topic Reply to topic  [ 8 мнения ] 
Message
Сготвено на: 16 Юли, 2006 2:01 pm Нед 
User avatar
Шеф (Chef)

Offline
Готви от: 04 Яну, 2005 9:41 pm Вто
Мнения: 2213
Според мен рибите не трябва да са големи, филетата трябва да са тънки, за да си поемат по-лесно соса.

Така че, ако парчетата херинга не са много големи, нищо не ти пречи да пробваш.

:P


 Profile  
 
Сготвено на: 17 Юли, 2006 12:35 pm Пон 
User avatar
Почетен член

Offline
Готви от: 30 Май, 2004 4:09 pm Нед
Мнения: 1613
Location: София
А според мен херингата е по-зимна риба, така че най-добре да си държим на средиземноморския вариант.


 Profile  
 
Сготвено на: 17 Юли, 2006 3:14 pm Пон 
User avatar
Шеф (Chef)

Offline
Готви от: 04 Яну, 2005 9:41 pm Вто
Мнения: 2213
ludetina,

Послушай to4ica, тя е гуруто по рибните истории.

:)


 Profile  
 
Покажи мнения от преди:  Сортирай по  
Post new topic Reply to topic  [ 8 мнения ] 

Всички времена са UTC + 2 часа



Подобни теми


Кой търси в готварската книга?

Рецептата се разглежда от: Нито един шеф-готвач и 1 гост


Не можете пускате нови теми
Не можете отговаряте на теми
Не можете редактирате мненията си
Не можете триете мненията си
Не можете прикачвате файлове

Търсене:
cron
Готвим с помощта на phpBB