Моят Кулинар Вход | Регистрация
В момента е 15 Ное, 2019 4:27 pm Пет

Всички времена са UTC + 2 часа




Post new topic Reply to topic  [ 1 мнение ] 
Message
Сготвено на: 26 Юли, 2006 4:37 pm Сря 
User avatar
Дегустатор

Offline
Готви от: 15 Юни, 2005 4:08 pm Сря
Мнения: 144
Location: София
Продукти:
ченоморски сафрид /прясно уловен или пък закупен от магазина/,
ч.ч.галета,
масло,
3-4 глави кромид лук,
с.л. горчица,
олио,
каф.ч-ка вода

Подправки:
сол, черен пипер, рибена подправка

Начин на приготвяне:
Предварително почистените риби натриваме отвътре със смес от маслото, размесено с горицата. На дъното на тавата сипваме олио и поставяме нарязаните парчета кромид лук. Слагаме рибите да легнат по гръб и отгоре върху тях разстиламе останалия лук. Поръсваме с галетата, сипваме каф.ч-ка вода в тавата и печем на умерена фурна.


 Profile  
 
Покажи мнения от преди:  Сортирай по  
Post new topic Reply to topic  [ 1 мнение ] 

Всички времена са UTC + 2 часа



Подобни теми


Кой търси в готварската книга?

Рецептата се разглежда от: Нито един шеф-готвач и 1 гост


Не можете пускате нови теми
Не можете отговаряте на теми
Не можете редактирате мненията си
Не можете триете мненията си
Не можете прикачвате файлове

Търсене:
cron
Готвим с помощта на phpBB