Моят Кулинар Вход | Регистрация
В момента е 17 Апр, 2024 12:52 am Сря

Всички времена са UTC + 2 часа




Post new topic Reply to topic  [ 5 мнения ] 
Message
Сготвено на: 05 Дек, 2004 11:43 am Нед 
User avatar
Зъл кулинарен модератор

Offline
Готви от: 24 Авг, 2004 6:29 pm Вто
Мнения: 3395
Не знам, сом не съм готвила досега. Когато приготвям нова риба, сварявам малко от нея в подсолена вода без подправки и като я опитам, я сравнявам с рибите, които вече знам как се правят. Другият вариант е да погледна в таблицата на П.А.Л. БГ (ще е добре да я постна и нея) за различните видове риба.
В таблицата пише, че сом се вари, пържи, пече на фурна и се задушава. Не се панира и пече на скара.


 Profile  
 
Сготвено на: 05 Дек, 2004 5:01 pm Нед 
User avatar
Готвач

Offline
Готви от: 03 Юни, 2004 4:24 pm Чет
Мнения: 1472
Location: София
За първи път чувам за такав таблица!
Мерси ,за съвета..определено има смисъл ,в това което казваш! :) 8) Умница си ти.. :);) Ще взема тогава наистина да го изпържа..


 Profile  
 
Покажи мнения от преди:  Сортирай по  
Post new topic Reply to topic  [ 5 мнения ] 

Всички времена са UTC + 2 часа



Подобни теми


Кой търси в готварската книга?

Рецептата се разглежда от: Нито един шеф-готвач и 1 гост


Не можете пускате нови теми
Не можете отговаряте на теми
Не можете редактирате мненията си
Не можете триете мненията си
Не можете прикачвате файлове

Търсене:
cron
Готвим с помощта на phpBB