Моят Кулинар Вход | Регистрация
В момента е 16 Апр, 2024 12:29 pm Вто

Всички времена са UTC + 2 часа




Post new topic Reply to topic  [ 10 мнения ] 
Message
Сготвено на: 07 Дек, 2004 1:47 pm Вто 
User avatar
Зъл кулинарен модератор

Offline
Готви от: 24 Авг, 2004 6:29 pm Вто
Мнения: 3395
;) Изобщо не ми досаждаш, (по-скоро аз се притеснявам, че може да ти писне от псевдонаучните ми обяснения :oops: ) даже напротив, радвам се, че има хора, които готвят не само вкусно, но и здравословно. 8) 8)
Все пак зеленчуците е по-добре да са сурови. Суровите туршийки, които вкисват естествено, без оцет, също вършат работа (заради млечната киселина в тях).
А изварата да не те притеснява (освен ако не е домашна, но и тогава не е чак толкова страшна), тя се прави от суроватка, от която преди това са извлечени почти всичките ценни съставки (за масло, сирене, кашкавал и др).


 Profile  
 
Сготвено на: 07 Дек, 2004 1:59 pm Вто 
User avatar
Готвач

Offline
Готви от: 03 Юни, 2004 4:24 pm Чет
Мнения: 1472
Location: София
Ok,мерси!
Какво значение има дали е домашна или не?Принципно беше донашна..общо взето почти всичко ,с което готвя е домашно.. :!:
Колкото до "наставленията"-обичам да научавам нови неща и постоянно да обогатявам знанията и уменията си..така че ..съветите не ми пречат,ако пък се заформи някъкъв спор..толкова по добре . ;) Ще стане още по интересно! :mrgreen:


 Profile  
 
Покажи мнения от преди:  Сортирай по  
Post new topic Reply to topic  [ 10 мнения ] 

Всички времена са UTC + 2 часа



Подобни теми


Кой търси в готварската книга?

Рецептата се разглежда от: Нито един шеф-готвач и 1 гост


Не можете пускате нови теми
Не можете отговаряте на теми
Не можете редактирате мненията си
Не можете триете мненията си
Не можете прикачвате файлове

Търсене:
cron
Готвим с помощта на phpBB