По принцип съм експериментатор и малко нещо бунтар
, много ми харесва да готвя риба по рецепти за пиле. Но си има и правила, към които си струва човек да се придържа. Една от най-класическите гарнитури за риба са варените картофи, леко наръсени с масло. Има и вариант - поръсени с копър и стрит чесън, на мен много ми харесва, но останалите у дома не си падат по зелените неща в чиниите. Другият вариант е да направиш 2-3 соса и да ги сервираш отделно - айоли, тартар, полски (пържена в масло галета), майонеза с хрян, песто или нещо друго, което със сигурност се яде от близките ти.
Рибата е от любимите ми неща, като бях дете у нас се ядеше само пържена и сега си наваксвам с други 'техники' на приготвяне
...
(времето за приготвяне, което давам в рецептите е за моята печка, при теб може и да е друго)
Пожелавам ти успех в смайването на фамилията!