Моят Кулинар Вход | Регистрация
В момента е 16 Апр, 2024 2:24 pm Вто

Всички времена са UTC + 2 часа




Post new topic Reply to topic  [ 7 мнения ] 
Message
Сготвено на: 20 Дек, 2006 12:34 pm Сря 
User avatar
Шеф (Chef)

Offline
Готви от: 04 Яну, 2005 9:41 pm Вто
Мнения: 2213
Не, майонезата не се разтича - тя държи плънката.

20 минути не са много за пропорциите, които съм дала. Все пак това е риба с "плънка", само рибата е 600 - 800 г, плънката не съм я мерила, но се вижда че е доста 300 - 400 г може би. И понеже всяка фурна си е различна съм писала около 20 мин.


 Profile  
 
Сготвено на: 21 Дек, 2006 4:05 pm Чет 
User avatar
Почетен член

Offline
Готви от: 30 Май, 2004 4:09 pm Нед
Мнения: 1613
Location: София
MR.LAZY написа:
20 минути не са ли множко за риба?

Като съставките и снимката, ако сьомгата лекичко се маринова за час, ще е превъзходна и сурова.


 Profile  
 
Сготвено на: 21 Дек, 2006 4:29 pm Чет 

Гур(у)ман

Offline
Готви от: 23 Мар, 2005 10:57 am Сря
Мнения: 5234
to4ica написа:
MR.LAZY написа:
20 минути не са ли множко за риба?

Като съставките и снимката, ако сьомгата лекичко се маринова за час, ще е превъзходна и сурова.


Ама тогава ще трябва да донесеш две шишета водка! :mrgreen:


 Profile  
 
Покажи мнения от преди:  Сортирай по  
Post new topic Reply to topic  [ 7 мнения ] 

Всички времена са UTC + 2 часа



Подобни теми


Кой търси в готварската книга?

Рецептата се разглежда от: Нито един шеф-готвач и 1 гост


Не можете пускате нови теми
Не можете отговаряте на теми
Не можете редактирате мненията си
Не можете триете мненията си
Не можете прикачвате файлове

Търсене:
cron
Готвим с помощта на phpBB