Моят Кулинар Вход | Регистрация
В момента е 16 Апр, 2024 8:28 am Вто

Всички времена са UTC + 2 часа




Post new topic Reply to topic  [ 24 мнения ] 
Message
Сготвено на: 17 Яну, 2007 7:26 pm Сря 
User avatar
Почетен член

Offline
Готви от: 30 Май, 2004 4:09 pm Нед
Мнения: 1613
Location: София
to4ica написа:
Мен ако питаш, това си е тих бойкот на рибата. :mrgreen:

И на пазаруването от места, по-далечни от ъгъла (може да го е страх на пресича :twisted: ) Обаче няма да му се сърдя - фъркатичкото много апетитно порозовява разкрачено във фурната, обградено от надупени картофи - абе, еротика...


 Profile  
 
Сготвено на: 17 Яну, 2007 7:40 pm Сря 

Гур(у)ман

Offline
Готви от: 23 Мар, 2005 10:57 am Сря
Мнения: 5234
to4ica написа:
to4ica написа:
Мен ако питаш, това си е тих бойкот на рибата. :mrgreen:

И на пазаруването от места, по-далечни от ъгъла (може да го е страх на пресича :twisted: ) Обаче няма да му се сърдя - фъркатичкото много апетитно порозовява разкрачено във фурната, обградено от надупени картофи - абе, еротика...


Е, тук вече стана интересно! Защото - да си призная - не съм особено голям привържаник на ихтиите, но на пернатите - да!


 Profile  
 
Сготвено на: 01 Авг, 2012 9:29 am Сря 
User avatar
Дегустатор

Offline
Готви от: 15 Юни, 2005 4:08 pm Сря
Мнения: 144
Location: София
Освен в солена кора маслената риба съм я приготвял на скара като преди това обилно я натривам със смес от разтопено масло,хлебни трохи, пасиран чесън и копър.Печа я във вертикална скара на Фирма Солак.Ства нещо божествено!


 Profile  
 
Покажи мнения от преди:  Сортирай по  
Post new topic Reply to topic  [ 24 мнения ] 

Всички времена са UTC + 2 часа



Подобни теми


Кой търси в готварската книга?

Рецептата се разглежда от: Нито един шеф-готвач и 1 гост


Не можете пускате нови теми
Не можете отговаряте на теми
Не можете редактирате мненията си
Не можете триете мненията си
Не можете прикачвате файлове

Търсене:
cron
Готвим с помощта на phpBB