Моят Кулинар Вход | Регистрация
В момента е 16 Апр, 2024 9:32 pm Вто

Всички времена са UTC + 2 часа




Post new topic Reply to topic  [ 3 мнения ] 
Message
Сготвено на: 04 Яну, 2005 3:26 pm Вто 
User avatar
Дегустатор

Offline
Готви от: 31 Май, 2004 3:09 am Пон
Мнения: 181
Location: Хайде! На масата!
Горе-долу и аз така приготвям маринована риба (и не само сьомга), но вместо алкохол слагам оцет или лимонов сок. Пропускам и копъра, че моите хора не го обичат. Понякога прибавям портокалов сок.
Ще пробвам и с алкохол.


 Profile  
 
Сготвено на: 04 Яну, 2005 5:48 pm Вто 
User avatar
Зъл кулинарен модератор

Offline
Готви от: 24 Авг, 2004 6:29 pm Вто
Мнения: 3395
Забравих да спомена, че избирам по-дебели парчета, тънките стават прекалено солени за моя вкус.

Идеята за портокалов сок е страхотна, колко точно се слага, или го слагаш по твоя преценка? (А ако може цялата рецепта...)


 Profile  
 
Покажи мнения от преди:  Сортирай по  
Post new topic Reply to topic  [ 3 мнения ] 

Всички времена са UTC + 2 часа



Подобни теми


Кой търси в готварската книга?

Рецептата се разглежда от: Нито един шеф-готвач и 1 гост


Не можете пускате нови теми
Не можете отговаряте на теми
Не можете редактирате мненията си
Не можете триете мненията си
Не можете прикачвате файлове

Търсене:
cron
Готвим с помощта на phpBB