Моят Кулинар Вход | Регистрация
В момента е 16 Апр, 2024 9:05 pm Вто

Всички времена са UTC + 2 часа




Post new topic Reply to topic  [ 1 мнение ] 
Message
Сготвено на: 13 Дек, 2007 4:06 pm Чет 
User avatar
Почетен член

Offline
Готви от: 30 Май, 2004 4:09 pm Нед
Мнения: 1613
Location: София
1. 250 г сирене "Филаделфия"
2. 100 г пушена сьомга (сложих 200г :) )
3. 1 с.л. едра галета
4. ок.20 бр. печени лешници
5. кокосови стърготини
6. настъргана кора от 1/2 лимон
7. сол, ч.пипер

Сьомгата се нарязва ситно и се разбърква много добре със сиренето, лим.кора, подправките и галетата. Сместа се разделя на ок. 20 части, във всяка част се слага по един лешник и се оформя топче. Всяко топче се овалва в кокосови стърготини. Оставят се в хладилник поне 12ч. да стегнат, като след първия час се покриват с прозрачно фолио.

Източник: http://www.gotowanie.wkl.pl

Комбинацията сирене и сьомга май стана банална вече, но с прибавка на кокос и лешник се получава добро мезе и за бяло вино.


 Profile  
 
Покажи мнения от преди:  Сортирай по  
Post new topic Reply to topic  [ 1 мнение ] 

Всички времена са UTC + 2 часа



Подобни теми


Кой търси в готварската книга?

Рецептата се разглежда от: Нито един шеф-готвач и 1 гост


Не можете пускате нови теми
Не можете отговаряте на теми
Не можете редактирате мненията си
Не можете триете мненията си
Не можете прикачвате файлове

Търсене:
cron
Готвим с помощта на phpBB