Моят Кулинар Вход | Регистрация
В момента е 16 Апр, 2024 8:24 am Вто

Всички времена са UTC + 2 часа




Post new topic Reply to topic  [ 3 мнения ] 
Message
Сготвено на: 10 Апр, 2008 10:54 am Чет 
User avatar
Шеф (Chef)

Offline
Готви от: 21 Фев, 2007 1:12 pm Сря
Мнения: 1760
Location: София
Страхотно звучи, сега остава да си купя кухненски робот. :(
А не трябва ли да се запече без фолио или аз не съм разбрала и фолиото изобщо не покрива рибата, а стои само под нея?


 Profile  
 
Сготвено на: 10 Апр, 2008 11:17 am Чет 
User avatar
vertically challenged

Offline
Готви от: 27 Мар, 2006 2:02 pm Пон
Мнения: 1645
Location: София
Мисля, че само под нея стои - сигурно с цел избягване на загорялости, щото при тая температура... :mrgreen: Но сигурно заради нея става хрупкава, или?


 Profile  
 
Покажи мнения от преди:  Сортирай по  
Post new topic Reply to topic  [ 3 мнения ] 

Всички времена са UTC + 2 часа



Подобни теми


Кой търси в готварската книга?

Рецептата се разглежда от: Нито един шеф-готвач и 1 гост


Не можете пускате нови теми
Не можете отговаряте на теми
Не можете редактирате мненията си
Не можете триете мненията си
Не можете прикачвате файлове

Търсене:
cron
Готвим с помощта на phpBB