Моят Кулинар Вход | Регистрация
В момента е 16 Апр, 2024 10:59 pm Вто

Всички времена са UTC + 2 часа




Post new topic Reply to topic  [ 3 мнения ] 
Message
Сготвено на: 09 Юни, 2008 1:35 pm Пон 
User avatar
Готвач

Offline
Готви от: 19 Юни, 2007 12:08 am Вто
Мнения: 1062
Преди седмица си направих по приблизително същият начин, пресен маринован сафрид и вкуса му не беше по лош от този на сельодката.Спестих си само кориандъра, защото нямах пресен, а вкуса на сухият в този случай не ми харесва.Сега препичаме черен хляб и почти само това се яде.A пропуснах, че сложих и копър.


 Profile  
 
Сготвено на: 09 Юни, 2008 7:05 pm Пон 
User avatar
Готвач

Offline
Готви от: 04 Яну, 2005 6:09 pm Вто
Мнения: 1172
Location: Пловдив
миш маш написа:
Преди седмица си направих по приблизително същият начин, пресен маринован сафрид и вкуса му не беше по лош от този на сельодката.Спестих си само кориандъра, защото нямах пресен, а вкуса на сухият в този случай не ми харесва.Сега препичаме черен хляб и почти само това се яде.A пропуснах, че сложих и копър.

Това е една принципна и класическа рецепта и нищо не пречи да се осоли по този начин всякаква друга риба.
Вероятно белите риби няма да станат толкова вкусни, защото са по-сухи, но пак ще станат.
А за кориандъра, ставаше въпрос за зърна, аз също не обичам аромата на пресния.


 Profile  
 
Покажи мнения от преди:  Сортирай по  
Post new topic Reply to topic  [ 3 мнения ] 

Всички времена са UTC + 2 часа



Подобни теми


Кой търси в готварската книга?

Рецептата се разглежда от: Нито един шеф-готвач и 1 гост


Не можете пускате нови теми
Не можете отговаряте на теми
Не можете редактирате мненията си
Не можете триете мненията си
Не можете прикачвате файлове

Търсене:
cron
Готвим с помощта на phpBB