Снощи я "създадох" и понеже Слав поръча пак да я правя си я записвам тук, че ще я забравя
За 2 порции:
2 филета от пангасиус
3 големи картофа (ящнички сме)
2-3 белени консервирани домати (нямах пресни, а и без това в момента за нищо не стават, иначе 2 пресни биха дошли идеално)
сол, пипер, босилек
кашкавал
Първо нарязах картофите на тънко като за чипс, сложих ги в две индивидуални керамични формички, омазних с олио, посолих и го бутнах във фурната на 210С да се попекат почти до готовност, към 10-15 минути.
Извадих, метнах върху картофите филетата, върху филетата нарязаните на ситно домати, посолих, набосилчих, напиперих и върнах във фурната вече на 180С и само на горен реотан. Като се сготви рибата върху моята порция добавих кашкавал от истинския
и оставих на ниска температура колкото да се разтопи.
Облизахме си пръстите, а Слав, който предварително отказа кашкавал, щото щяло да стане тежко, измрънка, че и той иска кашкавал следващия път.
Снимките като ги намаля, ще ги сложа.
Да ви е сладко!