Моят Кулинар Вход | Регистрация
В момента е 16 Апр, 2024 6:56 am Вто

Всички времена са UTC + 2 часа




Post new topic Reply to topic  [ 12 мнения ] 
Message
Сготвено на: 16 Дек, 2009 10:32 am Сря 
User avatar
Site Admin

Offline
Готви от: 30 Май, 2004 4:02 pm Нед
Мнения: 4689
Location: София
gotin написа:
Но, така или иначе, "миризлив" сом няма, или поне аз, за толкова много години, не съм срещал...
Както казах, аз съм взимал сом САМО от търговската мрежа, откъдето предполагам и Ясен се е сдобил с рибата и където определено сомовете са си миризливи.


 Profile  
 
Сготвено на: 16 Дек, 2009 7:26 pm Сря 
User avatar
Шеф (Chef)

Offline
Готви от: 04 Яну, 2005 9:41 pm Вто
Мнения: 2213
Не всички са миризливи.
Който има рибарник и си разбира занаята, пуска течаща вода няколко дни преди ваденето на рибата, времето зависи от големината на рибарника и количеството развъждана риба. Така няма миризма.
Иначе предпочитаме сома филетиран, обезкожен и паниран.


 Profile  
 
Покажи мнения от преди:  Сортирай по  
Post new topic Reply to topic  [ 12 мнения ] 

Всички времена са UTC + 2 часа



Подобни теми


Кой търси в готварската книга?

Рецептата се разглежда от: Нито един шеф-готвач и 1 гост


Не можете пускате нови теми
Не можете отговаряте на теми
Не можете редактирате мненията си
Не можете триете мненията си
Не можете прикачвате файлове

Търсене:
cron
Готвим с помощта на phpBB