dunedanetz написа:
Просто различия във вкусовете. Единия обича полусурови свежи продукти, а другия - добре обработени такива. Въпрос на вкус. Ако гледате Фиеста ТВ, там готвачите абсолютно винаги оставят вътрешността на месото алангле. Такава им е традицията. В България повечето хора са точно по обратния маниер. Затова и на ПешоХ му е толкова странно, че рибата няма да е "готова" според неговите представи.
Имам два коментара: ако в България едно дебело парче "телешко" месо се остави "алангле", най-малкото трябва да си крокодил, за да можеш да го изядеш...
И вторият: Някои хора считат за аргумент в спора единствено мисълта "Това е
ТАКА, защото
АЗ мисля, че е така" и когато, за негово съжаление, не стане
ТАКА, заявява с апломб
"Край на дискусията"...