Моят Кулинар Вход | Регистрация
В момента е 16 Апр, 2024 10:22 pm Вто

Всички времена са UTC + 2 часа




Post new topic Reply to topic  [ 1 мнение ] 
Message
Сготвено на: 15 Май, 2005 1:27 pm Нед 
User avatar
Готвач

Offline
Готви от: 04 Яну, 2005 6:09 pm Вто
Мнения: 1172
Location: Пловдив
Пъстърва с магданозен сос
===================

Продукти:
4 пъстърви,
2 яйца,
брашно,
галета,
връзка ситно нарязан магданоз,
120 гр. масло,
сос бешамел,
сол,
черен пипер.

Изчистете, измийте и подсушете пъстървите.
Посолете и поръсете с черен пипер.
Оваляйте в галета.
В тиган разтопете маслото и запържете рибите по 5 мин от всяка страна.
Извадете ги и ги оставете на топло.
В същия тиган задушете магданоза с малко сол.

За соса Бешамел:
Леко запържете брашното с масло.
Преди да порозовее, сипете малко мляко.
Пържете до сгъстяване на соса.
Сосът става много пикантен ако прибавите малко ситно нарязана аншуа.

Сервирайте рибата полята с готовия магданозен сос, а отгоре полейте със сос Бешамел.


 Profile  
 
Покажи мнения от преди:  Сортирай по  
Post new topic Reply to topic  [ 1 мнение ] 

Всички времена са UTC + 2 часа



Подобни теми


Кой търси в готварската книга?

Рецептата се разглежда от: Нито един шеф-готвач и 1 гост


Не можете пускате нови теми
Не можете отговаряте на теми
Не можете редактирате мненията си
Не можете триете мненията си
Не можете прикачвате файлове

Търсене:
cron
Готвим с помощта на phpBB