Моят Кулинар Вход | Регистрация
В момента е 17 Апр, 2024 2:26 am Сря

Всички времена са UTC + 2 часа




Post new topic Reply to topic  [ 5 мнения ] 
Message
Сготвено на: 25 Ное, 2005 12:00 pm Пет 
User avatar
Готвач

Offline
Готви от: 30 Яну, 2005 12:46 pm Нед
Мнения: 543
Доматите защо се пекат?


 Profile  
 
Сготвено на: 25 Ное, 2005 12:23 pm Пет 
User avatar
Дегустатор

Offline
Готви от: 19 Ное, 2005 6:48 pm Съб
Мнения: 63
Пекът се,за да могат да имат и те аромата на печено и също така за да поомекнат и поизпекът и те ;)


 Profile  
 
Сготвено на: 25 Ное, 2005 10:31 pm Пет 
User avatar
Почетен член

Offline
Готви от: 30 Май, 2004 4:09 pm Нед
Мнения: 1613
Location: София
Jasen написа:
Доматите защо се пекат?

Печените домати добиват един приятен пушен вкус. Добре е кожицата да се сцепи на кръст - тогава течността се изпарява и не разводнява крайния резултат., а и се белят лесно. Според мен това е обяснението.


 Profile  
 
Сготвено на: 25 Ное, 2005 10:49 pm Пет 
User avatar
Дегустатор

Offline
Готви от: 19 Ное, 2005 6:48 pm Съб
Мнения: 63
Супер точно така, само че са си го обяснявах по друг начин, но горе-долу т'ва ми беше мисълта много се радвам, че има кой да ни светне :lol: :lol: :)


 Profile  
 
Покажи мнения от преди:  Сортирай по  
Post new topic Reply to topic  [ 5 мнения ] 

Всички времена са UTC + 2 часа



Подобни теми


Кой търси в готварската книга?

Рецептата се разглежда от: Нито един шеф-готвач и 1 гост


Не можете пускате нови теми
Не можете отговаряте на теми
Не можете редактирате мненията си
Не можете триете мненията си
Не можете прикачвате файлове

Търсене:
cron
Готвим с помощта на phpBB