Мариновани гъби
Източник : Carina
1л гъби (пресни, замразени, консервирани)
Марината
3 с л сладка горчица
5-6 скилидки чесън
магданоз, копър, черен пипер и т.н
50 мл олио
1 с л оцет 8 %
1/2 ч л сол
. Пресни гъби (консервирани, замразени) се запържват в тигана, докато се изпари течността...
. Изпържените гъби се поставят в купа и се омесват със ситно нарязан чесън..
. Прибавя се зеленината по желание....
. Олиото, оцет, горчица и солта се разбиват с тел...
. Гъбите се заливат с полученета марината....Разбърква се...
. Оставя се в хладилника 6-8 часа (отвреме на време се разбърква)
** Имах гъби пресни.. Чесън го сложих нарязан на филийки.. Сладка горчица няма.. сложих Горчица на зърна плюс мед (1 ч л)След 3 часа опитах- Вкусно !!!