Моят Кулинар Вход | Регистрация
В момента е 16 Апр, 2024 10:26 pm Вто

Всички времена са UTC + 2 часа




Post new topic Reply to topic  [ 1 мнение ] 
Message
Сготвено на: 22 Дек, 2005 11:02 pm Чет 
User avatar
Почетен член

Offline
Готви от: 20 Апр, 2005 3:31 pm Сря
Мнения: 634
Location: До училището и детската градина

Маринована краставица по-японски


1 краставица
1 чаша гореща вода
2 с л сол

Марината
1/2 чаша гореща вода
2 скилидки чесън
1 с л оцет
1 с л захар
лют пипер (на вкус)

. Краставицата се нарязва на половинка и след това се маха семето...
. Нарязва се на кубчета...
. Посипва се със сол и се залива с гореща вода..
. Оставя се за 30 мин ...
. Изважда се, поставя се в купа или буркан и се залива с марината...
. Задължително се оставя за цяла нощ в хладилника...

** Според мен 2 скилидки чесън са многооо ..въпреки, че го нарязах на филийки..Иначе е хрупкава, вкуснааа

Image

Добър Апетит!!!


Attachments:
Краставица по японски.jpg [28.47 KiB]
Not downloaded yet
 Profile  
 
Покажи мнения от преди:  Сортирай по  
Post new topic Reply to topic  [ 1 мнение ] 

Всички времена са UTC + 2 часа



Подобни теми


Кой търси в готварската книга?

Рецептата се разглежда от: Нито един шеф-готвач и 1 гост


Не можете пускате нови теми
Не можете отговаряте на теми
Не можете редактирате мненията си
Не можете триете мненията си
Не можете прикачвате файлове

Търсене:
cron
Готвим с помощта на phpBB