Маца написа:
gotin написа:
Да не си пропуснала белия пелин?
Ако стане сместа по-гъста - балансирай с белия пелин.

Обратното, нямах бял пелин (никой не го харесва) затова използвах бялото вино в наличност. Съжалявам, не бях достатъчно ясна, получи се по-рядка смес от колкото ми трябваше за намазване, така че накиснах филетата. Вчера ги опекох на сух тефлоноф тиган. На вкус го докарват, единственият проблем е, че аз по принцип не обичам пилешко, но маринатата горе-долу маскира вкуса.

Нищо лошо, ако стане по-рядко, по-добре ще се маринова.
А за белия пелин - жалко, много интелигентен нюанс придава.
Не съм помислил, но наистина тази марината може да маскира някакъв по-специфичен вкус, в смисъл на аромат. Почти сигурно това прави чименът, който е с невероятен аромат за меса.