Моят Кулинар Вход | Регистрация
В момента е 23 Мар, 2023 4:30 pm Чет

Всички времена са UTC + 2 часа




Post new topic Reply to topic  [ 9 мнения ] 
Message
Сготвено на: 08 Апр, 2008 9:00 pm Вто 
User avatar
Готвач

Offline
Готви от: 04 Яну, 2005 6:09 pm Вто
Мнения: 1172
Location: Пловдив
Маца написа:
gotin написа:
Да не си пропуснала белия пелин?
Ако стане сместа по-гъста - балансирай с белия пелин. :)


Обратното, нямах бял пелин (никой не го харесва) затова използвах бялото вино в наличност. Съжалявам, не бях достатъчно ясна, получи се по-рядка смес от колкото ми трябваше за намазване, така че накиснах филетата. Вчера ги опекох на сух тефлоноф тиган. На вкус го докарват, единственият проблем е, че аз по принцип не обичам пилешко, но маринатата горе-долу маскира вкуса.


:) :) :) Нищо лошо, ако стане по-рядко, по-добре ще се маринова.
А за белия пелин - жалко, много интелигентен нюанс придава.
Не съм помислил, но наистина тази марината може да маскира някакъв по-специфичен вкус, в смисъл на аромат. Почти сигурно това прави чименът, който е с невероятен аромат за меса.


 Profile  
 
Покажи мнения от преди:  Сортирай по  
Post new topic Reply to topic  [ 9 мнения ] 

Всички времена са UTC + 2 часа



Подобни теми


Кой търси в готварската книга?

Рецептата се разглежда от: Нито един шеф-готвач и 1 гост


Не можете пускате нови теми
Не можете отговаряте на теми
Не можете редактирате мненията си
Не можете триете мненията си
Не можете прикачвате файлове

Търсене:
cron
Готвим с помощта на phpBB