Моят Кулинар Вход | Регистрация
В момента е 17 Апр, 2024 1:24 am Сря

Всички времена са UTC + 2 часа




Post new topic Reply to topic  [ 3 мнения ] 
Message
Сготвено на: 15 Апр, 2008 10:39 am Вто 
User avatar
Дегустатор

Offline
Готви от: 15 Юни, 2005 4:08 pm Сря
Мнения: 144
Location: София
Продукти:
2 кг зеле
2 кг камби
2 кг моркови
2 кг карфиол
връзка целина
пакет натриев бензоат
2 л и 400 г вода
4 бутилки оцет
1,6 кг захар
1,5 ч.ч.сол

Начин на приготвяне:
В дълбок съд нарязваме на дребно зелето, морковите, камбите и целината. Карфиолът се накъсва на розички. Посипваме със захарта, солта и натриевия бензоат. Заливаме всичко с оцета и водата. Всичките продукти разбъркваме добре и покриваме съда. Оставяме така да престоят на студено 4-5 дни. Разпределят се в буркани и се съхраняват на студено без да се прибавя нищо към тях. Бурканите не се варят.

Наздраве и да Ви, е сладко :!:


 Profile  
 
Сготвено на: 15 Апр, 2008 5:30 pm Вто 

Гур(у)ман

Offline
Готви от: 23 Мар, 2005 10:57 am Сря
Мнения: 5234
Алоооо, Владооооо!
Не е ли малце късно за туршии? Ние за зелено се хванахме, той туршии ще ми пуска. :lol:


 Profile  
 
Сготвено на: 15 Апр, 2008 6:17 pm Вто 
User avatar
Шеф (Chef)

Offline
Готви от: 21 Фев, 2007 1:12 pm Сря
Мнения: 1760
Location: София
Алеко написа:
Алоооо, Владооооо!
Не е ли малце късно за туршии? Ние за зелено се хванахме, той туршии ще ми пуска. :lol:


Алеко, mea culpa. Опитах се да преместя рецептата на мястото и и станаха едни чудеса... :oops:


 Profile  
 
Покажи мнения от преди:  Сортирай по  
Post new topic Reply to topic  [ 3 мнения ] 

Всички времена са UTC + 2 часа



Подобни теми


Кой търси в готварската книга?

Рецептата се разглежда от: Нито един шеф-готвач и 1 гост


Не можете пускате нови теми
Не можете отговаряте на теми
Не можете редактирате мненията си
Не можете триете мненията си
Не можете прикачвате файлове

Търсене:
cron
Готвим с помощта на phpBB