Моят Кулинар Вход | Регистрация
В момента е 16 Апр, 2024 10:28 pm Вто

Всички времена са UTC + 2 часа




Post new topic Reply to topic  [ 1 мнение ] 
Message
Сготвено на: 26 Сеп, 2008 1:02 pm Пет 
User avatar
Готвач

Offline
Готви от: 19 Юни, 2007 12:08 am Вто
Мнения: 1062
За любителите , продава се в Метро , обелен и замразен.

2 кг. арпаджик
За марината
1л. оцет
настъргана кора от индийско орехче
щипка канела или 1 пръчка
1ч. л. бахар
половин ч.л. черен пипер на зърна
2ч.л. синапено семе
2 карамфилчета
1 разрязана на две люта чушка
15гр. нарязан джинджифил
За саламурата
200гр. сол
2л.вода
Продуктите за марината се слагат на котлон, кипват се и се оставя да се охлади.
Арпаджика се набожда със шишче, и се поставя в саламурата за 48 часа.
След което се слага в буркани и се залива със течната част на марината.


 Profile  
 
Покажи мнения от преди:  Сортирай по  
Post new topic Reply to topic  [ 1 мнение ] 

Всички времена са UTC + 2 часа



Подобни теми

Topic Replies
Маринован лук 4

Кой търси в готварската книга?

Рецептата се разглежда от: Нито един шеф-готвач и 1 гост


Не можете пускате нови теми
Не можете отговаряте на теми
Не можете редактирате мненията си
Не можете триете мненията си
Не можете прикачвате файлове

Търсене:
cron
Готвим с помощта на phpBB