Моят Кулинар Вход | Регистрация
В момента е 16 Апр, 2024 7:53 pm Вто

Всички времена са UTC + 2 часа




Post new topic Reply to topic  [ 15 мнения ] 
Message
Сготвено на: 14 Сеп, 2005 9:10 pm Сря 

Дегустатор

Offline
Готви от: 10 Юли, 2005 8:44 pm Нед
Мнения: 74
Location: София
БЕЗУМЦИ!!! :old:

Не с рецепти като тази трябва да се борим срещу застаряването на населението!!!

Ако Алеко я пусне в списанието, ще срине акциите на животозастрахователите. В европейски мащаб!
[hide]купувайте опции :twisted: [/hide]


 Profile  
 
Сготвено на: 15 Сеп, 2005 12:02 am Чет 
User avatar
Готвач

Offline
Готви от: 30 Яну, 2005 12:46 pm Нед
Мнения: 543
Аз съм за свободния стил. Не си падам много по месото, но нека бъде светлина


 Profile  
 
Сготвено на: 15 Сеп, 2005 11:20 am Чет 

Гур(у)ман

Offline
Готви от: 23 Мар, 2005 10:57 am Сря
Мнения: 5234
to4ica написа:
...Свършено е, той вече я видя и за него целият й чар е в прасето :hair:


Естествено, че чарът на това ястие е в прасешкото! Иначе щеше да се казва "Риба с гъби и сметана", а не "Малка свинщинка". (Пояснителната добавка в заглавието е от г-н Админа.)

Така че, ако ще правите промени, то си е за ваша сметка. Ама ще му се загуби чарът. :lol: Все едно на хубава булка да й туриш фередже, да й оскубеш косата и да й облечеш расо. :mrgreen:


 Profile  
 
Покажи мнения от преди:  Сортирай по  
Post new topic Reply to topic  [ 15 мнения ] 

Всички времена са UTC + 2 часа



Подобни теми


Кой търси в готварската книга?

Рецептата се разглежда от: Нито един шеф-готвач и 1 гост


Не можете пускате нови теми
Не можете отговаряте на теми
Не можете редактирате мненията си
Не можете триете мненията си
Не можете прикачвате файлове

Търсене:
cron
Готвим с помощта на phpBB