Моят Кулинар Вход | Регистрация
В момента е 16 Апр, 2024 7:42 am Вто

Всички времена са UTC + 2 часа




Post new topic Reply to topic  [ 2 мнения ] 
Message
Сготвено на: 09 Яну, 2006 4:07 pm Пон 
User avatar
Дегустатор

Offline
Готви от: 15 Юни, 2005 4:08 pm Сря
Мнения: 144
Location: София
!,5 кг месо го почистваме от ципи ,жили и др.такива" инфарктни" зони.Начукваме го и поръсваме със сол,черен пипер на вкус ,чубрица.Нарязваме на ситно кромид лук,задушаваме до омекване с малко мазнина.В част от мазнината сипваме шепа гъби и магданозче.Подправяме на вкус.След като се охлади сместа я разпределяме върху нарязаното на порции месо.Върху всяко едно парченце ръсваме по малко кашкавалче парченца шунка/бекон/нарязани на жулиени/ивички/.Всяко парче увиваме като му придаваме формата на вретеното с което баба ми е прела къделите си.Панираме в смес от брашно,яйце и пържим на умерен огън.Ауууу..........къде ми отиде бирата!


 Profile  
 
Сготвено на: 15 Апр, 2008 1:25 pm Вто 

Дегустатор

Offline
Готви от: 09 Яну, 2008 4:28 pm Сря
Мнения: 74
Location: London
звучи вкусно. отивам да експериментирам.


 Profile  
 
Покажи мнения от преди:  Сортирай по  
Post new topic Reply to topic  [ 2 мнения ] 

Всички времена са UTC + 2 часа



Подобни теми


Кой търси в готварската книга?

Рецептата се разглежда от: Нито един шеф-готвач и 1 гост


Не можете пускате нови теми
Не можете отговаряте на теми
Не можете редактирате мненията си
Не можете триете мненията си
Не можете прикачвате файлове

Търсене:
cron
Готвим с помощта на phpBB