Моят Кулинар Вход | Регистрация
В момента е 13 Авг, 2022 12:45 pm Съб

Всички времена са UTC + 2 часа




Post new topic Reply to topic  [ 1 мнение ] 
Message
Сготвено на: 10 Яну, 2006 12:52 pm Вто 
User avatar
Дегустатор

Offline
Готви от: 15 Юни, 2005 4:08 pm Сря
Мнения: 144
Location: София
Средно голяма вратна пържола се запръжва равномерно и от двете страни.Добавяме ситно счукан чесън и пържим и него до готовност.Вадим пържолата от мазнината и поставяме втавичка като върху нея сипваме малко чисто уиски.Поръсваме с чесъна и запичаме за малко във фурната.


 Profile  
 
Покажи мнения от преди:  Сортирай по  
Post new topic Reply to topic  [ 1 мнение ] 

Всички времена са UTC + 2 часа



Подобни теми


Кой търси в готварската книга?

Рецептата се разглежда от: Нито един шеф-готвач и 1 гост


Не можете пускате нови теми
Не можете отговаряте на теми
Не можете редактирате мненията си
Не можете триете мненията си
Не можете прикачвате файлове

Търсене:
cron
Готвим с помощта на phpBB