Моят Кулинар Вход | Регистрация
В момента е 14 Дек, 2019 4:39 am Съб

Всички времена са UTC + 2 часа




Post new topic Reply to topic  [ 4 мнения ] 
Message
Сготвено на: 06 Ное, 2006 12:35 am Пон 
User avatar
Дегустатор

Offline
Готви от: 22 Окт, 2006 3:18 pm Нед
Мнения: 303
Location: Кофтинброд
Че защо да не го похапват и те?А иначе,звучи вкусно,само наденицата ми идва в повече.Патладжаните ги предпочитам постни,с повечко домати.По повод това осоляване и отцеждане на горчивата вода искам да кажа,че гледайки едно кулинарно предаване по италианската тв,забелязах,че въобще не си правят този труд.


 Profile  
 
Сготвено на: 06 Ное, 2006 9:57 am Пон 

Гур(у)ман

Offline
Готви от: 23 Мар, 2005 10:57 am Сря
Мнения: 5234
дима Т написа:
Че защо да не го похапват и те? А иначе,звучи вкусно,само наденицата ми идва в повече.Патладжаните ги предпочитам постни,с повечко домати.По повод това осоляване и отцеждане на горчивата вода искам да кажа,че гледайки едно кулинарно предаване по италианската тв,забелязах,че въобще не си правят този труд.


Казват, че патладжаните не били много полезни при болна жлъчка. А колкото до макаронаджиите, те и за други неща не си правят труда, та затова са на този хал - 50 правителства за 50 години от Войната насам. Примерно. :mrgreen:


 Profile  
 
Сготвено на: 06 Ное, 2006 11:42 am Пон 
User avatar
Дегустатор

Offline
Готви от: 22 Окт, 2006 3:18 pm Нед
Мнения: 303
Location: Кофтинброд
Мда, това за болните от жлъчка е вярно, та да ме прощават за прибързания коментар :oops: .
Но иначе пък патладжаните напълно си заслужават всяка отделена минута за приготвянето им...


 Profile  
 
Покажи мнения от преди:  Сортирай по  
Post new topic Reply to topic  [ 4 мнения ] 

Всички времена са UTC + 2 часа



Подобни теми


Кой търси в готварската книга?

Рецептата се разглежда от: Нито един шеф-готвач и 1 гост


Не можете пускате нови теми
Не можете отговаряте на теми
Не можете редактирате мненията си
Не можете триете мненията си
Не можете прикачвате файлове

Търсене:
cron
Готвим с помощта на phpBB