Моят Кулинар Вход | Регистрация
В момента е 10 Дек, 2019 3:33 pm Вто

Всички времена са UTC + 2 часа




Post new topic Reply to topic  [ 3 мнения ] 
Message
Сготвено на: 19 Апр, 2006 3:10 pm Сря 
User avatar
Почетен член

Offline
Готви от: 30 Май, 2004 4:09 pm Нед
Мнения: 1613
Location: София
Рецептата е на шеф-готвача на ресторант "Табиет" Методи Иванов.

За една порция:
200 гр телешко бонфиле,
10 мл коняк,
100 гр гъши дроб,
шарен черен пипер (смес от различни сортове черен пипер),
сос "Деми глас"

Приготвяне:
Месото се оформя с ръце на стек, маринова се в черен пипер и коняка и се оставя да престои 12 часа. Изпича се на скара от двете страни. Гъшият дроб се минава през огъня на тефлонов тиган без мазнина. Стекът се цепва леко с нож и се пълни с дроба. Сервира се, залят със сос "Деми глас".


 Profile  
 
Сготвено на: 20 Апр, 2006 11:36 am Чет 

Гур(у)ман

Offline
Готви от: 23 Мар, 2005 10:57 am Сря
Мнения: 5234
Това е точно за некачествени канибали! :mrgreen:


 Profile  
 
Сготвено на: 21 Апр, 2006 1:10 am Пет 
User avatar
Почетен член

Offline
Готви от: 30 Май, 2004 4:09 pm Нед
Мнения: 1613
Location: София
Алеко написа:
Това е точно за некачествени канибали! :mrgreen:

То май и аз съм честичко съм към тях, ама и росна паша не отказвам :mrgreen: Стекът и с боровинков сос ще си ходи, ми се струва, но ще пробвам първо, пък тогава...


 Profile  
 
Покажи мнения от преди:  Сортирай по  
Post new topic Reply to topic  [ 3 мнения ] 

Всички времена са UTC + 2 часа



Подобни теми


Кой търси в готварската книга?

Рецептата се разглежда от: Нито един шеф-готвач и 1 гост


Не можете пускате нови теми
Не можете отговаряте на теми
Не можете редактирате мненията си
Не можете триете мненията си
Не можете прикачвате файлове

Търсене:
cron
Готвим с помощта на phpBB