Моят Кулинар Вход | Регистрация
В момента е 23 Сеп, 2018 9:13 am Нед

Всички времена са UTC + 2 часа




Post new topic Reply to topic  [ 1 мнение ] 
Message
Сготвено на: 28 Апр, 2006 1:09 pm Пет 
User avatar
Шеф (Chef)

Offline
Готви от: 04 Яну, 2005 9:41 pm Вто
Мнения: 2213
:lol: Фалшив е, защото единственото общо нещо с оригинала е захлупването накрая с многолистно тесто. :lol:

2 пилешки пържоли от бут, нарязани на парчета
1 глава кромид лук
1 опаковка замразени зеленчуци
гъби - пресни или стерилизирани
50 мл бяло сухо вино
100 г пушен колбас
100 - 150 топено пушено сирене или кашкавал
бутертесто
олио, сол, черен пипер, каквито подправки предпочитате

Пилешкото се задушава с малко олио, докато му се изпари водата. Добавя се нарязания на полумесеци лук, като стане прозрачен и виното, след 2-3 мин и замразените зеленчуци.

Съдът се захлупва, докато и те се задушат. По някое време се прибавят нарязаните гъби и към края пушения колбас. Сместта се подправя на вкус.

Image

Като позастине, сместта се разпределя в гювечета или тава, върху нея се нареждат парчетата топено пушено сирене или кашкавал, и отгоре се затваря с бутер тесто, изрязано по формата на съдовете.

Запича се на 200 С за около 15 мин, т.е. когато е готово тестото.

Наздраве.

:P


Attachments:
ccDSCI0042.JPG [22.3 KiB]
Not downloaded yet
ccDSCI0037.JPG [17.53 KiB]
Not downloaded yet
 Profile  
 
Покажи мнения от преди:  Сортирай по  
Post new topic Reply to topic  [ 1 мнение ] 

Всички времена са UTC + 2 часа



Подобни теми


Кой търси в готварската книга?

Рецептата се разглежда от: Нито един шеф-готвач и 1 гост


Не можете пускате нови теми
Не можете отговаряте на теми
Не можете редактирате мненията си
Не можете триете мненията си
Не можете прикачвате файлове

Търсене:
cron
Готвим с помощта на phpBB