Моят Кулинар Вход | Регистрация
В момента е 16 Апр, 2024 7:48 pm Вто

Всички времена са UTC + 2 часа




Post new topic Reply to topic  [ 5 мнения ] 
Message
Сготвено на: 19 Май, 2006 1:38 pm Пет 
User avatar
Шеф (Chef)

Offline
Готви от: 04 Яну, 2005 9:41 pm Вто
Мнения: 2213
Не знам дали вече може да се говори за кашер готвене при положение, че има растителна сметана, растителен кашкавал, соево мляко и кой ли знае колко още подобни продукти. :)

Само не знам ако се ползват такива дали баницата ще става за ядене. :lol:

Според мен ще стане с всякакво сготвено месо - само подправките да се нагласят.

Аз не знаех докъде ще стигне пилешкото и се бях приготвила последните кори да ги правя с бяло сирене / туй идея за качествените изключения - тъй де, 2 в 1 /.
;) :lol:

[hide=biskvitka]Не вярвам да си я ядеш сама - снощи половинката ми получи инструкции, след спиране на фурната да изчака 10-ина минути и да извади баницата. Той много добре знае, че след това трябва да се покрие да се задуши, но вместо това изконсумирал 1/3 от тавата .

:lol: :lol: :lol: [/hide]


 Profile  
 
Покажи мнения от преди:  Сортирай по  
Post new topic Reply to topic  [ 5 мнения ] 

Всички времена са UTC + 2 часа



Подобни теми


Кой търси в готварската книга?

Рецептата се разглежда от: Нито един шеф-готвач и 1 гост


Не можете пускате нови теми
Не можете отговаряте на теми
Не можете редактирате мненията си
Не можете триете мненията си
Не можете прикачвате файлове

Търсене:
cron
Готвим с помощта на phpBB