Моят Кулинар Вход | Регистрация
В момента е 16 Апр, 2024 4:06 pm Вто

Всички времена са UTC + 2 часа




Post new topic Reply to topic  [ 7 мнения ] 
Message
Сготвено на: 22 Май, 2007 12:37 pm Вто 

Гур(у)ман

Offline
Готви от: 23 Мар, 2005 10:57 am Сря
Мнения: 5234
Куцо пиле написа:
Хич изобщо и въобще :mrgreen: Но може да зависи от бирата, аз ползвах изостанало Шуменско.


Това на Ипа нивгаж не би се случило. Хеле пък на мен! :P Значи не мога да си сготвя такова пиле... :cry: :cry:


 Profile  
 
Сготвено на: 22 Май, 2007 12:46 pm Вто 
User avatar
vertically challenged

Offline
Готви от: 27 Мар, 2006 2:02 pm Пон
Мнения: 1645
Location: София
IPA, леко сладни самия сос, да.
Алеко, ще ти споделя как да ти остане: купи една бира на ЗМ, тя като не я изпие веднага я вкарваш в графа 'изостанало' и почваш. Да не мислиш, че съм жертвала от мойта си бира, възможността за изоставане е от предимствата на двулитровите пластмасови бири :mrgreen:


 Profile  
 
Сготвено на: 22 Май, 2007 2:49 pm Вто 
User avatar
Шеф (Chef)

Offline
Готви от: 04 Яну, 2005 9:41 pm Вто
Мнения: 2213
Куцо пиле написа:
IPA, леко сладни самия сос, да.


Мерси Пиле, поизясни ми се вкуса.

Алеко написа:
Куцо пиле написа:
Хич изобщо и въобще :mrgreen: Но може да зависи от бирата, аз ползвах изостанало Шуменско.


Това на Ипа нивгаж не би се случило.


Може, може. :lol: Освен метода описан от Пилето, не мож си представи колко вида алкохол се купува в къщи с готварски цели. :mrgreen:


 Profile  
 
Покажи мнения от преди:  Сортирай по  
Post new topic Reply to topic  [ 7 мнения ] 

Всички времена са UTC + 2 часа



Подобни теми


Кой търси в готварската книга?

Рецептата се разглежда от: Нито един шеф-готвач и 1 гост


Не можете пускате нови теми
Не можете отговаряте на теми
Не можете редактирате мненията си
Не можете триете мненията си
Не можете прикачвате файлове

Търсене:
cron
Готвим с помощта на phpBB