Вчера исках да направя нещо набързо, а тази рецепта става буквално за 20 минути и е много вкусно. За целта трябват:
500 гр. пресни гъби
1 пакет замразени зеленчуци (аз бях взела микс от царевица, морков, пипер, грах и зелен боб ) цялото съдържание беше 400 гр.
200 гр. бекон (за аромат

)
100 гр. кашкавал (може и без него)
и едно бульонче (аз сложих маги костиля)
И така , изчистих гъбите, нарязах на две по-едрите, а по-дребните ги сложих цели и ги задуших с малко зехтин за 3-4 минути, след това добавих замразените зеленчуци, нарязания на кубчета бекон и натроших бульончето, не съм добавяла вода, защото зеленчуците пуснаха доста. Разбърквах ги постоянно, докато се изпари всичката вода, горе-долу около 15 мин., след това ги прехвърлих в една йенска тенджера, поръсих ги с настъргания кашкавал и ги сложих в микровълновата за 1-2 мин. да се разтопи хубаво кашкавала и е готово , препоръчително е да се хапне докато е още топло
