Привет от преди минута съм официален участник и реших да споделя фкусните ми шишчета....та. направо
500гр св.бут или шол по фкус на пациента
нарязват се на кубчета 3на 3 и милимунда не повече /хихихи/
сол ,чер пипер ,бял пипер може и зрънце бахар за почитателите ,зехтин ,червен пипер и чаша червено вино или бира ако липсва виното ,/Забравих да спомена но аз лично предпочитам да поудрям леко месцата да се поотпуснат макар че някои го намират за ненужно и драматично на мен ми става по крехко и мускулите не се свиват./та в тази марина престоява от час до 12 часа според това коога си се подсетил че си гладен
след това както си му е реда месенце,чушчица,сланинка,лукче,пак месенце и така до края на света .особленноста на тези мои шишченЦа е по време на печенето ги обмазвам с следния сос
1 част дижонска горчица ,1част кетчуп /предпочитан за мен е хеинц,и зехтин на око но не по малко от 1/4 част /част може да се разбира и супена лъжица /аз лично на око.....та преди да ги сложим на скарата /електрическа или дървени въглища ги обмазвам ...като после още веднъж при обръщане на запечената част пак се обмазват с това нещо .....става ммммммммммммммммм особленно с маврудец .....
забравих да спомена ако няма дижонска горчица може и обикновена но аз винаги имам синапени семенца които правят този незабравим аромат при изгарянето и опушват месенцето .....
Ха сега Наздраве.....