Моят Кулинар Вход | Регистрация
В момента е 16 Апр, 2024 3:33 pm Вто

Всички времена са UTC + 2 часа




Post new topic Reply to topic  [ 43 мнения ]  Към страница Предишна  1, 2
Message
Сготвено на: 08 Ное, 2008 2:41 pm Съб 
User avatar
Дегустатор

Offline
Готви от: 22 Окт, 2006 3:18 pm Нед
Мнения: 303
Location: Кофтинброд
Аз да ви върна към газовите котлони.Най-полезно сготвените манджи са тези,сготвени на жив огън.Първенството държат дървата и въглищата,веднага до тях се нарежда газта.Когато варя прясно мляко,купено от стопанина на току-що издоена крава,на ел-котлона задължително загаря,въпреки изплакването на тенджерата предварително със студена вода.Някои даже го поразреждат с вода,за да става все пак за употреба.На газовият котлон това,обаче,никога не се случва.Резултатът е невероятно приятно ухаещо мляко.


 Profile  
 
Сготвено на: 08 Ное, 2008 11:34 pm Съб 

Дегустатор

Offline
Готви от: 05 Ное, 2008 8:40 pm Сря
Мнения: 22
Аз днес забърках подобна манджа, само че вместо водица - сипнах винце. После и моркови и карфиол. Карфиолът се кашна, (сефте ям карфиол на нещо по-различно от туршия) ма си беше ток. Мама и Баба дойдоха и те хапнаха без да се оплачат. Почти не остана :(


 Profile  
 
Сготвено на: 09 Ное, 2008 12:01 pm Нед 
User avatar
vertically challenged

Offline
Готви от: 27 Мар, 2006 2:02 pm Пон
Мнения: 1645
Location: София
Браво, Achko :) А какво винце сипна, бяло или червено?


 Profile  
 
Покажи мнения от преди:  Сортирай по  
Post new topic Reply to topic  [ 43 мнения ]  Към страница Предишна  1, 2

Всички времена са UTC + 2 часа



Подобни теми


Кой търси в готварската книга?

Рецептата се разглежда от: Нито един шеф-готвач и 1 гост


Не можете пускате нови теми
Не можете отговаряте на теми
Не можете редактирате мненията си
Не можете триете мненията си
Не можете прикачвате файлове

Търсене:
cron
Готвим с помощта на phpBB