Съжалявам, че чак сега виждам темата

Немога да се въздържа и ....
Ама много е вкусно това пиле, но аз го правя малко по различно.
Първо го обезкостявам сурово, като внимавам да не срежа кожата.
После зашивам отворите, като оставям само един за пълнене и го пълня с всякакви сирена, каквито имам, малко ситно нарязана шунка или нещо такова, пак каквото имам и ситно нарязани кисели краставички. Зашивам отвора.
Важно е да преобладава кашкавала, защото се разтапя и държи всичко като лепило
Слагам го в тава без мазнина или каквото и да било друго, те сирената пускат достатъчно и сол и мазнина и във фурната докато добие златист цвят.
Оставям го да изстине и става страхотно със зелена салата. И въобще не е тежко, но наистина побира много плънка ....
аааа забравих да кажа : при обезкостяването използвам много добре наточени ножове !