Моят Кулинар Вход | Регистрация
В момента е 18 Апр, 2024 4:13 am Чет

Всички времена са UTC + 2 часа




Post new topic Reply to topic  [ 6 мнения ] 
Message
Сготвено на: 25 Юни, 2009 2:50 pm Чет 
User avatar
vertically challenged

Offline
Готви от: 27 Мар, 2006 2:02 pm Пон
Мнения: 1645
Location: София
Маца написа:
Много е готино, щото е адски мързеливо и можеш да го оставиш само да се готви.


Май пойнт екзактли! :mrgreen: Всичко в йена е мързеливо, затова толкова ги обичам тия съдове.

Между другото, комбинацията месо, картофи, лук на бавен огън в йена беше едно от най-чудесните редовни произведения на мама, от дете си го обичам хем че търпи всякакви импровизации и трансформации.


 Profile  
 
Сготвено на: 30 Юни, 2009 2:12 pm Вто 

Гур(у)ман

Offline
Готви от: 23 Мар, 2005 10:57 am Сря
Мнения: 5234
Само не разбрах кво по-точно му е фюжън на туй? Мръвка с компир! :mrgreen:


 Profile  
 
Сготвено на: 01 Юли, 2009 9:31 am Сря 
User avatar
vertically challenged

Offline
Готви от: 27 Мар, 2006 2:02 pm Пон
Мнения: 1645
Location: София
:P


 Profile  
 
Покажи мнения от преди:  Сортирай по  
Post new topic Reply to topic  [ 6 мнения ] 

Всички времена са UTC + 2 часа



Подобни теми


Кой търси в готварската книга?

Рецептата се разглежда от: Нито един шеф-готвач и 1 гост


Не можете пускате нови теми
Не можете отговаряте на теми
Не можете редактирате мненията си
Не можете триете мненията си
Не можете прикачвате файлове

Търсене:
cron
Готвим с помощта на phpBB